Baking Soda: dit is alles wat je moet weten – VoordeligInslaan.nl

Baking Soda: dit is alles wat je moet weten

0 comments

U kent het misschien wel, in het keukenkastje staat een pakje Baking Soda waarmee u zo nu en dan de heerlijkste koekjes bakt. Hartstikke lekker natuurlijk, maar wist u al dat Baking Soda veel veelzijdiger is?

Al ruim 150 jaar wordt Baking Soda gebruikt in het huishouden, een effectief en milieuvriendelijk alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen. U kunt Baking Soda gebruiken als schuurmiddel voor de badkamer, als toevoeging aan uw wasmiddel of om vieze luchtjes te laten verdwijnen. Maar dat is nog niet alles. Het is niet alleen een geweldig ingrediënt om mee te bakken en schoon te maken, maar het is ook nog eens onmisbaar als het gaat om de persoonlijke verzorging.

Zo wordt tegenwoordig Baking Soda verwerkt in huidverzorgingsproducten zoals gezichtsmaskers en reinigingswater. Ook kunt u er zelf mee aan de slag gaan, u kunt uw haren ermee wassen of simpelweg uw tanden met Baking Soda poetsen voor een stralende witte lach!

In dit heerlijke gezichtsmasker van Biore zit ook Baking Soda. De Baking Soda heeft een enorm zuiverend vermogen, waardoor uw huid na gebruik fris, tintelend, glad en oh zo zacht wordt! Bye Bye vuile huid!

Ook in het reinigingswater van Biore zit Baking Soda. Heavy make-up wordt gemakkelijk opgelost, al het vuil en vet verdwijnt uit uw poriën (hoe lekker is dat!!) en u hebt na gebruik een heerlijke frisse huid!

Gebruik

Het masker met Baking Soda van Biore gebruikt u zo:

  • Maak uw gezicht nat, en laat uw gezicht nat. Het Biore direct verwarmend klei-masker wordt geactiveerd door water;
  • Breng het masker aan. Droog uw handen en open de verpakking voor eenmalig gebruik. Verdeel de inhoud in uw handen en breng het masker aan op uw gezicht. U kunt eventueel wat water toevoegen om het masker te verspreiden en de warmte te activeren;
  • Masseer ongeveer 1 minuut. Tijdens het masseren zal het masker warm worden. Voor extra warmte of voor de gewenste dikte, masseer iets meer water in. Het masker wordt niet droog/hard;
  • Na 1 minuut goed afspoelen met water om het masker te verwijderen.

Het reinigingswater met Baking Soda van Biore gebruikt u zo:

Maak een watje nat en wrijf over uw hele gezicht totdat uw huid helemaal schoon is. Verwijder oog make-up door het watje een paar seconden op uw gesloten oogleden te houden en het dan gewoon weg te vegen - u hoeft niet hard te wrijven! U kunt dit reinigingswater van Biore dagelijks gebruiken in de ochtend en in de avond. U hoeft het verder niet af te spoelen.

Bekijk hier onze producten met Baking Soda.

You have successfully subscribed!
This email has been registered