Bent u gek op aanbiedingen, maar heeft u geen tijd of zin om alle folders door te pluizen en winkels af te gaan? Dat begrijpen wij helemaal bij Voordeliginslaan.nl!

Wij hebben van koopjesjagen ons werk gemaakt, wij zijn dagelijks bezig om de leukste artikelen voor u in te kopen, en bieden deze aan op onze website voor een zeer voordelige prijs! Zo is het niet meer nodig uw tijd te verspillen met het zoeken naar aanbiedingen, want op Voordeliginslaan.nl betaalt u de voordeligste prijs! Ook is sjouwen niet meer nodig, wij bezorgen alles netjes bij u thuis.

Dropshipping?? Daar doen wij niet aan! Alle producten die u op onze website ziet staan zijn direct vanuit ons magazijn leverbaar.

Zoals u tevens kunt lezen zijn onze klanten enorm tevreden over de levertijd: “Zeer snelle levering en wat leuk een paar attenties erbij” schreef Trudy.

Omdat het team van Voordeliginslaan.nl het belangrijk vindt om milieubewust te werken, proberen wij zoveel mogelijk restmateriaal her te gebruiken. Zo hebben wij diverse leveranciers die gebruikte dozen niet meer vernietigen, maar aan ons overdragen. Het kan voorkomen dat uw bestelling daardoor in een hergebruikte doos aankomt. Ook opvulmateriaal wordt altijd op een creatieve manier hergebruikt, wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen! Uiteraard zorgen wij ten allen tijde dat uw bestelling netjes en stevig verpakt aankomt.

Wij hopen op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het milieu.

Uw bestelling verzenden wij graag binnen Nederland en in België. Wij maken gebruik van PostNL en DHL.

Voor klanten in de Hoeksche Waard maken wij gebruik van onze eigen bezorgdienst. U krijgt altijd bericht van ons over de verzending met een dag en dagdeel/tijdstip.

Bent u opzoek naar een product wat u niet op onze site kan vinden? Dat kan natuurlijk, app of bel ons gerust: 06-25193634.

Postadres: Sikkel 24B, 3274 KK Heinenoord
Whatsapp: +316 2519 3634
Email: info@voordeliginslaan.nl

KVK: 24484567
BTW: NL002187472B42

Wij wensen u veel shopplezier en zien uw bestelling(en) 😊 graag tegemoet!

 

Shopping cart

Your cart is empty.

Return to shop
Sluiten