Retourneren – VoordeligInslaan.nl

Niet helemaal tevreden?

Bij Voordelig Inslaan is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren. Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Voordelig Inslaan geretourneerd worden.
We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@voordeliginslaan.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Hoe retourneer ik mijn bestelling? 
Om je bestelling te retourneren kun je deze aanmelden via ons online retourformulier. Dit dien je te doen door de volgende stappen te volgen.

Stap 1: Meld je retour aan 
Zoals hierboven aangegeven dien jij je retour aan te melden via ons online retourformulier. Gebruik bij het aanmelden het ordernummer dat op de meegeleverde pakbon staat.
Let op: Retourneren is op eigen kosten zoals vermeld staat in onze algemene voorwaarden.

Stap 2: Verpak je retourzending
Zorg ervoor dat alle artikelen worden geretourneerd in de originele verpakking. Komt je bestelling beschadigd of gebroken bij ons aan dan kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Wij zullen contact met je opnemen hierover. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van je pakket. Meer informatie over het goed verpakken van je retourzending kun je hier vinden.
Let op: zorg ervoor dat het retourformulier bij de doos in zit. Dit formulier kan je downloaden na het aanmelden van je retour.

Stap 3. Geef je pakket af
Bij het aanmelden van de retourzending heb jij gekozen voor een vervoerder naar keuze. Geef het pakket af bij de desbetreffende vervoerder. Vergeet bij afgifte niet om een bewijs van verzending te vragen zodat jij het pakket altijd kunt traceren.

Stap 4. Je geld terug
Nadat wij je retourzending hebben verwerkt in ons magazijn, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan je terug. Helaas is het niet mogelijk om een artikel om te ruilen. 

Heb je via één van onze partners iets besteld en wil je dit retourneren?  Bol.com: dien via je bol.com account een retouraanvraag in, de instructies zullen vanuit bol.com volgen.

You have successfully subscribed!
This email has been registered