Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Graag bieden wij u deze aan tegen een scherpe prijs! Wij bieden onze zakelijke klanten graag extra service aan. U kunt bij ons bestellen via een offerte, via onze website of u kunt dit doen via de mail.

Snel een offerte op maat
Niemand houdt van wachten. Dus wanneer u telefonisch contact met ons opneemt voorzien wij u dezelfde dag nog van een passende offerte voor uw situatie. Wij kijken zorgvuldig naar de grootte van uw bestelling en voorzien u vervolgens van de beste aanbieding.

U kunt ons bereiken via 06 2519 3634

Eigen persoonlijk adviseur
U krijgt een eigen specialist toegewezen die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen en ook voor aankoopadvies. Vaak nemen onze adviseurs telefonisch contact met u op, om uw wensen en voorkeuren te inventariseren. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een passende offerte voor u op.

Achteraf betalen
Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u 3 bestellingen bij ons gedaan heeft doormiddel van voorruitbetaling.

Offerte aanvraag Voor het aanvragen van een offerte ontvangen wij graag van u de volgende informatie:

  • Om welk(e) aritikel(en) het pecies gaat
  • Wat de gewenste aantallen zijn
  • Binnen welke termijn u de artikelen nodig heeft

Shopping cart

Your cart is empty.

Return to shop
Sluiten