Heno de Pravia Wie Kent Het Niet – VoordeligInslaan.nl

Heno de Pravia Wie Kent Het Niet

0 comments
Heno de Pravia Assortiment Voordelig Inslaan

Heno de Pravia, ooit van gehoord? Ongetwijfeld zijn er genoeg Spanje liefhebbers die gelijk weten waar het over gaat, de heerlijke Spaanse huidverzorgingsproducten van Heno de Pravia! Tegenwoordig kunt u gemakkelijk de cologne, douchegel, deodorant en zeep online te bestellen op Voordeliginslaan.nl!

Echter zijn er ook genoeg mensen die nog niet eerder van deze producten hebben gehoord, vandaar deze blog over Heno de Pravia 😊

Wij zijn fan! Lees snel verder

De heerlijke producten van Heno de Pravia zijn lang geleden al ontstaan (jaar 1905!) in het Spaanse dorp Asturië. Het tijdloze en karakteristieke aroma doet denken aan de geur van de net gemaaide velden, en is altijd passend en nooit overweldigend. Veel van onze klanten associëren de geur van Heno de Pravia met het ‘zomerse gevoel’ dat zij ervaren tijdens de vakantie in Spanje.

Deze Heno de Pravia Cologne wordt tijdens warme dagen veelvuldig gebruikt voor verfrissing en een ontspannen gevoel. Ook na sport of inspanning is de cologne ontzettend verfrissend.

Tip: gebruik de cologne ook eens na het scheren. De cologne trekt namelijk de poriën samen en helpt uw huid te kalmeren. Na gebruik blijft de heerlijke geur lang aanwezig zodat u langdurig verfrist en ontspannen bent na het scheren.

Heno de Pravia Assortiment

De douchegel van Heno de Pravia douchegel is ook ontzettend lekker! In ons assortiment vindt u twee soorten, namelijk de Heno de Pravia Original Douchegel en de Glicerina te Blanco douchegel van Heno de Pravia.

De originele douchegel heeft de kenmerkende geur zoals hierboven beschreven. Aan de Glicerina te Blanco douchegel is witte thee toegevoegd. Beide soorten zijn echt heel lekker, zacht schuimend, verzorgend en de geur blijft lang aanwezig.

Wilt u de lijn compleet hebben? Bekijk hier ons hele assortiment Heno de Pravia In ons assortiment vindt u ook de originele deodorant en zeep.

Wist u dat:

Wij al onze Heno de Pravia artikelen uit voorraad leverbaar hebben? Dat is handig, u hoeft niet naar Spanje, wij bezorgen het snel bij u thuis!

U ook bij ons uw Heno de Pravia bestelling kunt afhalen? (Dit scheelt verzendkosten 😊) Woont u niet in de buurt? Bij besteding vanaf 39 euro bezorgen wij uw bestelling gratis en stevig ingepakt thuis!

You have successfully subscribed!
This email has been registered