Tips tegen hoofdluis? Probeer Nenuco

Heeft jouw kindje last van een jeukende hoofdhuid? Dan is de kans groot dat hij of zij last heeft van hoofdluizen. Hoewel deze beestjes heel vervelend kunnen zijn, zijn ze gelukkig niet schadelijk voor de gezondheid. Naast jeuk veroorzaken ze voornamelijk veel stress en moeite om er weer vanaf te komen.

Helaas kan je maar weinig doen om luizen te voorkomen. Luizen worden voornamelijk overgedragen door rechtstreeks hoofdcontact, en overdracht via beddengoed, stoelen, sjaals of hoeden komt amper voor omdat luizen binnen 48 uur sterven als ze niet in contact blijven met een mens. Luizen verwijderen, is dan weer een tijdrovende klus.

De nat-kam-methode krijgt de voorkeur om dit klusje te klaren. Deze methode verloopt via tien simpele stappen:

Was het haar met Nenuco extra zachte shampoo

Spoel de shampoo uit maar droog het haar niet af

Breng overvloedig Agua de Cologne aan op het haar

Kam het haar met een gewone kam

Buig het hoofd voorover en kam het met een luizenkam. Dit moet systematisch vanaf de nek naar het voorhoofd gebeuren. Vooral achter de oren en in de nek moet je de luizenkam goed tegen de hoofdhuid aan drukken.

Spoel de cologne uit het haar maar droog het haar niet af

Kam het haar naar achteren met een gewone kam.

Kam het haar met de luizenkam, dit keer van voren naar achteren en van het ene oor naar het andere. Vergeet je kam niet schoon te vegen

Breng nogmaals de Nenuco Agua de Colognia aan op het haar

Steriliseer de kammen na deze klus gedurende vijf minuten in water van minstens 60°C. Herhaal het ritueel gedurende minstens twee weken elke drie à vier dagen, totdat de luizen verdwenen zijn

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    De waardering van www.voordeliginslaan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 185 reviews.

    Main Menu