Zakelijk bestellen – VoordeligInslaan.nl

Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Graag bieden wij u deze aan tegen een scherpe prijs! Bij Cookinglife bieden wij de mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij bedrag vanaf 250 euro.  Wij bieden onze zakelijke klanten graag extra service aan. U kunt bij ons bestellen via een offerte, via onze website of u kunt dit doen via de mail.

Snel een offerte op maat
Niemand houdt van wachten. Dus wanneer u telefonisch contact met ons opneemt voorzien wij u dezelfde dag nog van een passende offerte voor uw situatie. Wij kijken zorgvuldig naar de grootte van uw bestelling en voorzien u vervolgens van de beste aanbieding.

Eigen persoonlijk adviseur
U krijgt een eigen specialist toegewezen die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen en ook voor aankoopadvies. Vaak nemen onze adviseurs telefonisch contact met u op, om uw wensen en voorkeuren te inventariseren. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een passende offerte voor u op.

Achteraf betalen
Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u 3 bestelling bij ons gedaan heeft doormiddel van voorruitbetaling.

Offerte aanvraag Voor het aanvragen van een offerte ontvangen wij graag van u de volgende informatie:

  • Om welk(e) aritikel(en) het pecies gaat
  • Wat de gewenste aantallen zijn
  • Binnen welke termijn u de artikelen nodig heeft
You have successfully subscribed!
This email has been registered