Airwick Elektrische Luchtverfrisser Apparaat + Navulling Nenuco
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 3,00

Airwick Elektrische Luchtverfrisser Apparaat + Navulling Nenuco

Deze luchtverfrisser zorgt voor een aangename omgeving en geur in elke kamer van uw huis met de delicate geur van Nenuco.

€ 7,99 (incl. btw) € 10,99 - € 3,00 € 6,60 (excl. BTW)
Inclusief belasting
Veilig & gemakkelijk betalen
Gratis bezorging in Nederland vanaf €35,-
Eigen voorraad & snelle verzending

Airwick Elektrische Luchtverfrisser Apparaat + Navulling Nenuco

Deze luchtverfrisser zorgt voor een aangename omgeving en geur in elke kamer van uw huis met de delicate geur van Nenuco. Pas de intensiteit eenvoudig aan en geniet van een aangename geur tot wel 75 dagen lang.


Deze elektrische dispenser werkt op stroom en kunt u in het stopcontact plaatsen. Het stroomgebruik is vrijwel nihil.

Het is niet aan te raden het product permanent te gebruiken. Ontkoppel het apparaat 's nachts en gebruik het niet langer dan 15 opvolgende uren. De intensiteit is eenvoudig en nauwkeurig te regelen.

U kunt eenvoudig wisselen van vulling indien deze leeg is geraakt. Zodra de fles parfum leeg is, haalt u de elektrische dispenser uit het stopcontact en vervolgens kunt u de nieuwe vulling eenvoudig aanbrengen

Het loskoppelen van het stopcontact is eenvoudig, maar neem de nodige zorg in acht indien de fles niet leeg is. Bewaar het product rechtop om lekkage te voorkomen en plaats het op een koele plaats. Zet het niet apparaat niet op houten, gepolijste of gelakte oppervlakken.

Voordeliginslaan.nl heeft een groot assortiment Nenuco voor een voordelige prijs! Bestel online Nenuco Luchtverfrissers, wij zijn u graag van dienst!

8410104392840
6 Items
8410104392840