Retourneren

Niet helemaal tevreden?

Bij Voordelig Inslaan is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren.

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Voordelig Inslaan geretourneerd worden.

We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@voordeliginslaan.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt daarvoor gebruik maken onze retourprocedure:

  • Controleer of het artikel compleet (incl originele verpakking), ongebruikt en onbeschadigd is. Hygiëneproducten met een verbroken verzegeling kunnen we niet retour nemen, onderaan lees je daar meer over.
  • Stap 2
  • Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt dat deze zijn opgestuurd.

Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, Download Retourformulier

Het terugsturen van een artikel is mogelijk wanneer deze in de (voor zover mogelijk) originele staat is en in de fabrieksverpakking zit. Ga dus voorzichtig om met de verpakking zodat de verkoper het product weer kan verkopen indien het retour gestuurd wordt.

Dit houdt ook in dat je het goed verpakt om terug te sturen zodat het product onderweg niet alsnog stuk gaat.

Wanneer je een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk om te beoordelen of je het wilt houden, dan levert dit een waardevermindering op.Deze kosten zijn voor rekening van de koper. Voor het beoordelen van verbruiksartikelen, zoals schoonmaakmiddelen, etenswaren en vloeistoffen, is het niet nodig om ze uit te pakken en gebruiken.Als je dit wel doet zijn deze artikelen niet meer verkoopbaar, en is de waardevermindering 100%.

Wanneer het product ingeleverd is bij een servicepunt bewaar de geprinte bevestiging van inleveren goed. Mocht er iets mis gaan met de verzending, dan hebben we deze verzendbevestiging nodig om het pakket terug te vinden. Zonder deze bevestiging kunnen we helaas geen geld terugbetalen.

Uitzondering herroepingsrecht: Producten met een verzegeling op de verpakking noemen we hygiëneartikelen, deze mogen we om hygiënische redenen niet retour nemen en nogmaals verkopen.Hygiëneartikelen waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden en hebben een waardevermindering van 100%.