Vapona | Anti Mug Stekker | Voor 45 nachten | Snelle en Langdurige Bescherming
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 6,00

Vapona Anti Mug Stekker

Het voordeel van deze stekker is dat u kunt genieten van uw nachtrust, zonder verstoord te worden door muggen of andere insecten.

€ 7,99 (incl. btw) € 13,99 - € 6,00 € 6,60 (excl. BTW)
Inclusief belasting
Veilig & gemakkelijk betalen
Gratis bezorging in Nederland vanaf €35,-
Eigen voorraad & snelle verzending

Vapona Anti Mug Stekker

Het voordeel van deze stekker is dat u kunt genieten van uw nachtrust, zonder verstoord te worden door muggen of andere insecten. Werkt voor 45 nachten, geeft langdurige en snelle bescherming!

Gebruiksaanwijzing:

  1. Lees voor gebruik eerst het etiket. Controleer vooraf of het voltage juist is (230V).
  2. Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de lont zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. Navulling mag alleen gebruikt worden met de aanbevolen verdamper.
  3. De verdamper zodanig in het stopcontact plaatsen dat het apparaat steeds in verticale positie staat. De stekker heeft twee posities zodat hij geschikt is voor zowel verticaal als horizontaal georiënteerde stopcontacten.
  4. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten. Haal de stekker overdag uit het stopcontact, en steek hem ’s avonds weer in.

De Anti-Mug stekker werkt gedurende 45 nachten op basis van 8 uur gebruik gedurende de nacht of 360 uren. De stekker is geschikt voor ruimtes tot 30 m3. De stekker is niet geschikt voor tochtige ruimtes.

Voordeliginslaan.nl heeft een groot assortiment insectenwerende producten voor een voordelige prijs! Bestel online Vapona Anti Mug Stekker, wij zijn u graag van dienst!

5420067101475
11 Items
5420067101475