Hoera! Onze webwinkel is geopend!

Het lijkt ons een leuk idee om jullie als onze waardevolle klanten mee te nemen in onze reis en een kijkje achter de schermen te geven bij Voordelig inslaan. Hoe zijn we hier gekomen, waar zijn we mee bezig en wat verkopen wij nou eigenlijk allemaal. Doormiddel van leuke blogs willen wij onze klanten een kijkje geven in onze online winkel.

Vol enthousiasme zijn wij in December begonnen met deze webshop. En ons enthousiasme is er niet minder op geworden!! We werken ieder moment van de dag die we beschikbaar hebben aan onze webshop. We zijn druk met het constant blijven toevoegen van nieuwe artikelen. Dat is nog een flinke klus, want ieder product onderzoeken wij grondig om jullie van de juiste informatie te voorzien, en om voor jullie de scherpste prijzen te kunnen hanteren! 

Maar dat is niet alles 🙂

Vrij snel begonnen de bestellingen toe te nemen. Dat was logistiek gezien soms best wel puzzelen. Er moesten snel nieuwe dozen besteld worden en kortingsfolders gedrukt worden Ook met het inpakken van alle pakketjes waren wij soms tot ‘s avonds laat bezig. Iedere klant gaven wij een leuk presentje mee, en soms een persoonlijke note op een geeltje. Voor ons echt genieten, het maakte ons steeds enthousiaster!

Onze hardlopers

Op nummer 1 staat op stipt onze Spaanse Nenuco. Op nummer 2 de verfrissende Alcolado. Ons assortiment is ruim en scherp geprijsd. Mis je desondanks toch iets? Laat het ons dan zeker even weten, dan gaan wij ons best doen deze op te nemen in het assortiment! 

Verder vind u bij ons ook allerhande artikelen voor de persoonlijke verzorging, en de artikelen in onze koopjeshoek zijn heel divers, en wisselen regelmatig. 

Volgende blog

In de volgende blog gaan we meer vertellen over onze hardlopers. Wij zullen meer informatie geven over verschillende producten van Nenuco en Alcolado

Mis je iets?

Heb je een bepaald artikel waar je graag meer over wilt weten? Stuur ons een appje of mailtje en we gaan ermee aan de slag.

Mis je een bepaald product in ons assortiment? Dat kan kloppen, komende tijd zijn we nog druk bezig ons assortiment aan te vullen. Natuurlijk horen wij graag wat je mist, dan gaan wij ermee aan de slag.

Vond je deze blog leuk?! Wordt FAN en ontvang voortaan als eerste onze nieuwe blog in jouw mailbox.

Groetjes!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    De waardering van www.voordeliginslaan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 183 reviews.

    Main Menu