Glorix O2 Sanitairreiniger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 0,30

Glorix O2 Sanitairreiniger

Glorix O2 met actieve zuurstof formule is een krachtige hygiënische reiniger, speciaal voor al het sanitair in uw badkamer en toilet.

€ 1,99 (incl. btw) € 2,29 - € 0,30 € 1,64 (excl. BTW)
Inclusief belasting
Veilig & gemakkelijk betalen
Gratis bezorging in Nederland vanaf €35,-
Eigen voorraad & snelle verzending

Glorix Bleek O2 750ml

Glorix O2 met actieve zuurstof formule is een krachtige hygiënische reiniger, speciaal voor al het sanitair in uw badkamer en toilet. U reinigt hiermee hygiënisch zonder bleek.

Geen bleekvlekken, geen bleekgeur.

Waarschuwingen

Irriterend voor de ogen en de huid. Vermijd aanraking met de ogen en de huid. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.

Bewaar dit product buiten bereik van kinderen.  In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Na aanraking met de huid onmiddellijk met veel water afspoelen.

Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel en kan bijtend zijn voor metalen.

Let op: niet combineren met andere producten en vermijd morsen op kleding, meubels of tapijt. Bij morsen altijd meteen met veel water wegspoelen.

Na gebruik handen wassen.

Voordeliginslaan.nl heeft een groot assortiment voordelig geprijsde schoonmaakartikelen. Bestel online Glorix Bleek met Eucalyptus geur, wij staan graag voor u klaar!

8712561653916
1 Item
8712561653916
Je bent misschien ook geïnteresseerd in